Sen verran tuli tänä kesänä lomailtua, että käytiin koko konkkaronkka(= yhtiökumppani+3 kissaa+ koira) tuolla Pohojanmaalla kotikonnulla pyörähtämässä vajaan viikon verran. Muutaman päivän vietin saaressa eläinkatraan kanssa kaksoisolennon hurvitellessa toisaalla, eläintarha tuntu nauttivan elostaan kun taas meikäläisellä jo sormet syyhysi päästä työn touhuun. Mökillä ei tullut paljon muuta tehtyä kuin retkotettua ketarat oikosenaan ulkona lukemassa ja tungettua murua rinnan alle...Pannukahvikin maistui taivaallisen hyvältä mökin rappusilla nautiskeltuna.

Elikoilla oli kerranki valinnan vapaus mennä jolokottaa minne huvittaa mutta ainaki Sulo ja Pekka viettivät suurimman osan päivästä mökissä sikeitä vedellen ja Pörinä naapurimökin alla mitälie puuhastellen. Että sellaisia seikkailijoita nuo meidän kissat....

1784865.jpg

Pekka, Pörinä ja Sulo.

Tarmo livahti rantaan aina kun silmä vältti. Saari oli paratiisi herralle, sai mennä minne kuono näytti ja polskutella meressä aina kun siltä tuntui.

.1784893.jpg

Tarmolla oli kumma himotus mennä toikkaroimaan vähän matkan päästä rannasta oleville kiville. Haminasta olisi päässyt suoraan veteen lotraamaan mutta kaikki piti tehdä vaikeimman kautta. Hyvä ettei telonut kinttujansa mokomassa puuhassa, välillä oli vähän hurjan näköstä menoa..

1784896.jpg

Tarmo saaren takarannalla.

1784890.jpg

Ja välillä käytiin Tarmon kanssa seikkailemassa saarta ympäriinsä.. Saari on nykyään aika villiintyneessä kunnossa, mökkejä siellä on 13 mutta eipä niissä juurikaan kukaan enää käy. Ennen meni kunnon polut ristiin rastiin saaren läpi ja nyt nekin on yhtä suurta viidakkoa. Kakarana vietettiin kaikki kesät täällä ja silloin muissakin mökeissä oli elämää, nyt mökitkin alkaa olla aika ränsistyneessä kunnossa...

1784868.jpg

Pekka rantakivellä.

1784899.jpg

Sulo rantakivellä.

1784873.jpg

Pörina saunan rappusilla.

1784900.jpg

Sulo saunan ovella.

1784898.jpg

Välillä mentiin hanhen marssia koko porukka rantaan. En päässyt koko aikana yksin mihinkään, aina oli joko Tarmo, Sulo tai Pekka hiippailemassa meikäläisen perässä sama minne menin.

1784880.jpg

Välillä harrastettiin puussa kiipeilyäkin...

1784869.jpg

Pörinä mökin takana.

1784887.jpg

Tarmo livahti jyystämään laiturille unohtuneita verkkoja ja ne oli lopulta pakko peittää muovilla, että niillä joskus saisi vielä jotain kalaakin pyydystettyä. Taisi kyllä ehtiä tuhota osan verkoista, ketku.