Eilisellä sunnuntain kirppisreissulla tuli löydettyä taas jotain ihkua kokoelmiin. Vihaan shoppailua ja ostoskeskuksissa pyörimistä, mutta kirppiksiä rakastan yli kaiken!  Niitä voisi kierrellä vaikka joka päivä, jos vain rahnaatit riittäisi. Ei koskaan tiedä etukäteen mitä kaikkee milloinkin löytää vai joutuuko palaamaan tyjin käsin kotio. On kirppishulluudessa huonojakin puolia. Nurkat alkaa pikku hiljaa täyttymään kaiken maailman roinasta. Tosin eihän mulla mitään turhaa ole...Purkkeja ja purnukoita ei ole koskaan liikaa, eikä peilejä ja lipastoja, eikä....

Eilen löysin taas muutaman uuden joulutuukin. Niitä alkaa olemaan jo jokunen tuolla kaapissa, mutta pakko oli vain ne saada kun olivat niin mun värisiä :-) Täytyy ehkä lainailla niitä kaksoisolennolle jouluksi, kun ei raski ihan käyttämättömänäkään pitää.

291246.jpg

Retro vaakakin tuli ostettua. Sellaista en vielä omistanutkaan. Tosin en ole testannut toimiiko vekotin. Ainakin se viisari heilui kun sitä kanniskelin. Täytyypä käydä kokeilemassa kun lopetan naputtelun.

291247.jpg

Löytyipä vielä sitten tällainen iso frotee pyyhekin. Retroa sekin.

291248.jpg

Tästä joku viisaampi voisi jo päätellä, että keräilen kaikkea retroa :-) Kaikki värikäs on pop ja varsinkin jos se on tehty 60-70-luvulla. Lähinnä hamstraan peltimukeja, arabian vanhoja kahvikuppeja, metalli purkkeja ja purnukoita, kankaita...Noh, oikeastaan kaikki menee. Nyt viimeksi kuvioihin on astunut myös Petz karkkikoneet ja enkeli aiheiset postikortit. Kuuluupa salattuun menneisyyteen myös postimerkkien ja puhelinkorttien keräily. Kansiot on vieläkin tallella. Postareita innostun järkkäilemään vielä nykyäänkin ja keräilen talteen kun sille päälle satun.

Ai niin, löysinhän vielä sellaisen retro lasinkin, jossa on kukkia. Siitä ei tosin kuvaa tullut näpsättyä.