Viikonloppuna tuli korkattua "kesän" ensimmäinen ulkoilmakahvila. Käväisin molempina päivinä Tarmon kanssa Linnunlaulun kesäkahvilassa. Se on sopivasti lenkkireitin varrella ja todella ihku paikka. Siellä on kiva istuskella ja kattella maisemia, suosittelen!!
Varsinkin ne puutalot siellä linnunlaulussa on niiiin hienoja. Tulee mieleen peppi pitkätossun huvikumpu. Keskellä kaupunkia noin mahtava paikka. Tahtoo. Tosin varmaan töllistelijöitäkin riittää (kuten mie :)), joten ehkä se siinä mielessä ole kiva paikka asustella. Joskus siellä kahvilan pihalla on ollut kanoja ihan vapaana. Saa nähdä tuleeko tänäkin kesänä olemaan. Ne on ihan mukava lisä siihen miljööseen. Jotkut tollot ihmiset pitävät vain koiriaan vapaana ja jonain vuonna kanat on päässeet hengestään sen takia.

Jos satutte tallustelemaan siellä suunnalla, niin käykääpäs kurkkaamassa sitä yhtä leikkimökkiä joka on kuin talo pienoiskoossa. Jokaisen pikku-tytön unelma. Muistaakseni se oli sisustettukin ihan kuin oikea talo. En muista tarkkaan kun siitä on niin monta vuotta kun pääsin sinne kurkkaamaan. Tosi hieno se kuitenkin on.

521960.jpg