Kyllä tätä on odoteltu !
Maaliskuun lahjus salaiselta ystäväiseltäni tupsahti tänään postiluukusta. Yhtään narraamatta voin sanoa, että olen tykännyt kaikesta mitä kusti on miulle kantanut tämän parin kuukauden aikana. Hauskinta lahjoissa on se, että itte mitään tuollaista ei tulisi koskaan hankittua/tehtyä/saatua. Harmi kun ei ole kameraa nyt käytössä, en saa kuvaa tähän hätään napsaistua. Laitan kuvan saamisistani heti kun kameran jostain käsiini saan.
SNY lähetti tällä kertaa pussin salmiakkia, kaulakorun ja kauppakassin. Mukana oli myös kivan pitkä viesti, melkein kirjeeksi voisi jo kutsua :)
Eniten tykkäsin tuosta kassista, koska SNY oli "varastanut" kuvan toisesta kattimatista täältä blogista ja painanut sen tuohon kassin kylkeen. Nyt Pörtsi on mukana miun kauppareissuillla ;D Kassia koristi myös "I think it someone`s dinnertime"-pätkä tuosta Kamut sarjiksesta. Tosi hauska idea. Iso plussa. En tiedä raskinko käyttää tätä kauppakassina vai säästänkö parempaan käyttöön. Kasseja ei ole koskaan liikaa.
Kaulakorut on oikeastaan ainoita koruja mitä käytän, rannekoruja ehkä joskus, mutta muita tosi harvoin. Sormuksia en osaa pitää ollenkaan. SNY:n lähettämässä korussa on valkoinen kivi. Tämän tyylisiä koruja käytän itseasiassa aika paljon, mutta en omista yhtään missä olisi ihan oikea kivi vaan kaikissa on värillinen lasi taikka vastaava. Ihan kiva uudenlainen tuttavuus tämäkin. Aluksi tuo väri hiukan kauhistutti, kun en tykkää valkoisesta oikeastaan ollenkaan, mutta mitä enemmän tuota kattelen niin sitä mukavemmalta se näyttää. Valkoinen koru voi sopiakin aika hyvin kun käytän niin värikkäitä vaatteita. Yleensäkin kivi on korumateriaalina aikas kiva.
Salmiakki pussista tuskin tarvinnee sanoa mitään :) Kaikki herkku uppoaa vähän liiankin hyvin. Korkkasin pussin samantien...

Mitähän kaikkea ihkua tulen vielä saamaan näiden kuukausien aikana. Kiitos!!! Kyllä mulla on käynyt melkoinen munkki tässä parien jaossa :)

Pakko vielä hehkuttaa ensimmäisessä paketissa saamiani kämmekkäitä. En ymmärrä miten olen pystynyt elämään ilman niitä. Ne on niin ihkut ja käytännölliset. Olen käyttänyt niitä todella paljon. Voi sanoa että melkein joka päivä. Varsinkin peltihepalla kaahaillessa ne on todella kätsyt kun ratti on aikas kylmä ja hanskat on liian kömpelöt. Lapasetkin luistaa. Jätte bra.